Se incarca...

Termeni si conditii generale

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.


Informatii despre produse

Tshirt-Factory.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor. In cazul in care anumite produse nu sunt pe stoc, ne rezervam dreptul de a va oferi un produs mai scump, respectand culoarea , marimea si tipul , la acelasi pret ca cel din comanda initiala.


Comenzi

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult o zi lucratoare.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si TSHIRT FACTORY SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca TSHIRT FACTORY  SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

TSHIRT FACTORY  SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Politica de retur

Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client , motiv pentru care sunt  exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale .

Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.
Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.


Confidentialitatea datelor personale

Tshirt-Factory.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre TshirtFactory.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.


Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.


Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
 • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
 • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
 • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
 • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
 • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
 • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
 • produsul comandat nu este pe stoc
 • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.


Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

TSHIRT FACTORY SRL
 • Sediu social: Bulevardul Apicultorilor 56, A18, Bucuresti Sector 1.
 • Punct de lucru: Str. Ciobanului nr.5, Promax Industrial Park, Hala P2
 • Email: orders@tshirt-factory.ro
 • Tel: 0374870174
 • Reg. Com: J40/5222/2016
 • Cod fiscal: RO29798041

Regulamentul de participare la campania promoțională „TSF te face ANTREPRENOR”


Art. 1 ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei promoționale „TSF te face ANTREPRENOR” (denumită în continuare „Campania”), este TSHIRT FACTORY S.R.L., persoană juridică română, cu sediul social în România, Bucureşti Sectorul 1, Str. Apicultorilor Nr. 56, Apartament 18, J40/5222/2016, CIF CUI 29798041, reprezentată legal de Nuțu Mircea-George, în calitate de administrator (denumită în continuare „Organizatorul”).

 

Art. 2 INFORMAȚII GENERALE DESPRE CAMPANIE

Campania se va derula în perioada 08.05.2023 – 15.07.2023 exclusiv în mediu online („worldwide”), în conformitate cu prevederile prezentului regulament de participare (în continuare, „Regulamentul”), elaborat în temeiul OG nr. 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă, în vigoare pe teritoriul României la data la care debutează Campania și care este obligatoriu pentru toți participanții.

Regulamentul este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant. Adresa și numărul de telefon la care solicitarea poate fi transmisă, respectiv făcută, sunt: adresa Ciobanului nr.5 , Mogosoaia, Ilfov Promax Park, Hala Tshirt Factory, telefon 0740.874.478 Regulamentul și eventualele acte adiționale la acesta vor fi disponibile în vederea consultării de către participanți pe pagina oficială de internet a Campaniei, respectiv https://www.antreprenor.tsf.ro  

În cazul în care Regulamentul nu poate fi vizualizat din cauza unor probleme neprevăzute se poate obține un duplicat printr-o solicitare scrisă adresată Organizatorului la adresa de email orders@tshirt-factory.ro

Participarea este gratuită. Participanților la Campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli suplimentare, altele decât cele normale de participare la Campanie și, dacă e cazul, de atribuire a Premiului, cum ar fi costul de achiziționare a comenzilor participante, costuri legate de internet în vederea accesării paginii oficiale de internet a Campaniei, a Regulamentului și înscrierii în Campanie, costuri de deplasare pentru ridicarea Premiului etc.

Organizatorul nu își asumă nicio responsabilitate față de declarațiile făcute public de către persoanele care, în mod direct sau indirect, oferă informații în spațiul public despre modalitatea de desfășurare a prezentei Campanii, singurele obligații asumate și de care poate fi ținut răspunzător Organizatorul fiind cele rezultate din prezentul Regulament. Orice informație adusă la cunoștința publicului, chiar de către persoane care în mod legal au dreptul de a reprezenta Organizatorul (i.e. asociați, administratori, comisionari, mandatari ș.a.m.d.) nu vor atrage o modificare a prezentului Regulament, decât în măsura în care se încheie un act adițional la prezentul Regulament cumulat cu măsura publicării respectivului act adițional în aceleași platforme în care este publicat și Regulamentul.

 

Art. 3 MECANISMUL ȘI CONDIȚIILE DE PARTICIPARE

La această Campanie poate participa orice persoană fizică, din România sau din străinătate, care a împlinit 18 ani până la data de 07.05.2023 care în perioada 08.05.2023 ora 20:00:00 și 15.07.2023 ora 23:59:59, plasează o comandă (indiferent de valoarea comenzii) pe pagina https://www.tshirt-factory.ro/ pentru achiziționarea oricărui/oricăror produs/e disponibil/e la vânzare pe pagina https://www.tshirt-factory.ro/, fiind astfel înscrisă, automat, pentru participarea la tragerea la sorți pentru câștigarea premiului descris la art. 4 de mai jos.   

Vor fi considerate eligibile pentru participare doar comenzile efectiv achitate, și integral, în perioada Campaniei si care au trecut de termenul legal de retur.

Nelivrarea produsului/produselor comandat/e în perioada Campaniei nu afectează dreptul de participare la tragerea la sorți. Termenul maxim de plecare a produsului/produselor comandat/e de către client este de 21 zile de la plata integrală.

Fiecare comandă făcută în condițiile stipulate mai sus constituie o participare la tragerea la sorți. Efectuarea de către aceeași persoană a mai multor comenzi eligibile echivalează cu mai multe participări (e.g., trei comenzi eligibile reprezintă trei șanse de participare înscrise la tragerea la sorți). 

Pentru validare în calitate de câștigător și atribuirea premiului, participanții trebuie să păstreze și să prezinte dovada achitării comenzii. 

Organizatorul își rezervă dreptul de a aduce modificări Regulamentului pe parcursul Campaniei, modificările urmând a fi făcute public pe pagina oficială de internet a Campaniei, respectiv https://www.antreprenor.tsf.ro

Achiziția de produse și după încetarea Campaniei nu dă dreptul celor care realizează respectivele achiziții să pretindă vreun drept, beneficiu sau avantaj specific Campaniei.

Nu pot participa la Campanie angajații și colaboratorii Organizatorului implicați în organizarea și desfășurarea Campaniei, precum și soțul/ soția acestora, rudele și afinii de gradul I.

 

Art. 4. PREMIUL

Premiul constă în următoarele:
a)       Imprimantă textile profesională Brother GTX 422 (valoare comercială – 15.000 EURO TVA inclusă (fără impozite))
b)       Presa termică (valoare comercială - 1500 EURO TVA inclusă (fără impozite))
c)       10 designuri grafice (valoare comercială - 1000 EURO TVA inclusă (fără impozite))
d)       Curs pentru website (valoare comercială – 3000  EURO TVA inclusă (fără impozite))
e)       Curs de marketing (valoare comercială - 2000 EURO TVA inclusă (fără impozite))
f)        Curs de print (valoare comercială - 2000 EURO TVA inclusă (fără impozite))
g)       5 InstaStory pe Tshirt Factory (valoare comercială - 1000 EURO TVA inclusă (fără impozite))
h)       2 InstaStory pe contul lui Codin Maticiuc (valoare comercială – 4000 EURO TVA inclusă (fără impozite))
i)         20 de tricouri simple neimprimate “blank” pentru a putea fi folosite pentru imprimarea lor (valoare comercială - 150 EURO TVA inclusă (fără impozite))
j)         Sesiune de o (1) oră de Q&A despre ce ți-ai dori sa știi despre cum să faci business (valoare comercială - 350 EURO TVA inclusă (fără impozite)).
k)       Service Gratuit timp de 2 luni pentru manopera reparatii imprimanta Brother GTX 422.
împreună “Premiul
Valoarea totală a Premiului este de 30.000 EURO TVA inclusă (fără impozite). 
Imprimanta profesională de textile Brother GTX 422 este oferită de sponsorul Campaniei, respectiv de Geko Creative Materiale (Geko Comert S.R.L., CUI 14832668, J40/7903/2002, https://www.geko.ro/), distribuitor oficial Mimaki în România și Bulgaria (“Sponsorul”). 

Organizatorul și Sponsorul vor suporta integral impozitul pe venit aferent valorii Premiului acordat (Sponsorul pentru imprimantă, iar Organizatorul pentru restul elementelor Premiului), în numele și pe seama persoanei fizice câștigătoare, în conformitate cu legislația fiscală aplicabilă în România.

De la data transferului dreptului de proprietate asupra Premiului, toate cheltuielile legale aferente bunurilor/serviciilor oferite revin persoanei fizice câștigătoare.  

 

Art. 5 DESEMNAREA ȘI VALIDAREA CĂȘTIGĂTORULUI. ATRIBUIREA PREMIULUI

Tragerea la sorți (tombola) pentru desemnarea câștigătorului și acordarea Premiului se va efectua pe data de 01.08.2023 prin intermediul softului „https://csrng.net”. Organizatorul poate decide schimbarea softului de extragere, fără a putea fi tras la răspundere, sub condiția ca softul să fie unul certificat.

În cadrul tragerii la sorți vor fi luate în calcul toate comenzile, integral achitate, din perioada Campaniei.

Tragerea la sorți se va realiza electronic, prin intermediul unui program de calculator cu distribuire și extragere aleatorie, care va selecta câștigătorul și un număr de 5 (cinci) rezerve, dintr-o bază de date ce conține toate înscrierile în Campanie.

Ulterior desemnării câștigătorului, Organizatorul va începe procesul de validare a acestuia, ocazie cu care se va verifica îndeplinirea condițiilor de participare precizate la art. 3 de mai sus, precum și respectarea tuturor dispozițiilor prezentului Regulament.

Participantul care a fost desemnat câștigător va fi contactat prin apel telefonic la numărul de telefon mobil furnizat cu ocazia comenzii/comenzilor participante la Campanie, în intervalul orar 9:00 a.m. – 5:00 p.m., de 3 (trei) ori în maximum 3 (trei) zile lucrătoare de la data desemnării câștigătorului. De aceea, numărul de telefon furnizat trebuie să fie corect și actual astfel încât pe baza acestuia să se poată realiza identificarea și contactarea participantului, în cazul în care acesta este desemnat câștigător.

În cazul în care participantul care a fost desemnat câștigător nu poate fi contactat după cele 3 (trei) zile lucrătoare, se va trece la contactarea rezervelor în ordinea în care acestea au fost extrase de la rezerva 1 la rezerva 5 și se va relua procesul de validare descris anterior.

">Pentru a parcurge procesul de validare, participantul va furniza Organizatorului în momentul contactării telefonice, informațiile necesare identificării și validării lui.

Convorbirile telefonice vor fi înregistrate pentru a putea fi utilizate ca mijloace de probă în eventualele contestații în legătură cu procesul de validare a câștigătorului și de înmânare a premiului oferit în Campanie, precum și pentru scopul verificării modului în care este gestionată relația cu participanții la Campanie.

În cadrul apelului, participantului i se va solicita:

a.     să declare următoarele informații: nume, prenume, vârsta;

b.     să pună la dispoziția Organizatorului, la adresa de email orders@tshirt-factory.ro copia documentului de identitate în termen de 3 (trei) zile lucrătoare de la momentul contactării și validării telefonice, documente absolut necesare validării participantului în calitate de câștigător, acordării premiului și reținerii și virării impozitului pe venit.

Participantul trebuie să trimită documentele solicitate în cadrul apelului telefonic, în termenul specificat.

Prin participarea la campania „TSF te face ANTREPRENOR”, participantul este de acord și cu cesionarea dreptului la imagine către Organizator și către Sponsor, precum și a datelor personale. Dreptul cesionat și/sau datele cesionate va/vor fi folosit/e în legătură cu efectuarea publicității în relație cu prezenta Campanie și în vederea desfășurării Campaniei.

În cazul în care participantul nu trimite documentele solicitate în termenul precizat, acesta va fi invalidat, iar pentru acordarea Premiului vor fi contactate rezervele, în ordinea în care acestea au fost extrase de la rezerva 1 la rezerva 5 și se va relua procesul de validare descris anterior.

Participantul va primi un email de confirmare a primirii documentelor și, în cazul în care acestea nu sunt corecte și/sau complete, participantul va fi anunțat să retrimită documentele.

În cazul în care participantul nu retrimite documentele corecte și complete, acesta va fi invalidat și pentru acordarea premiului vor fi contactate rezervele, în ordinea în care acestea au fost extrase de la rezerva 1 la rezerva 5 și se va relua procesul de validare descris anterior.

După finalizarea procesului de validare, participantul (persoana desemnată câștigătoare în urma tragerii la sorți sau una din rezerve, după caz) va fi informat prin email de rezultatul procesului (valid/ invalid) în termen de maximum 5 (cinci) zile lucrătoare.

Un participant va fi validat drept câștigător doar dacă sunt întrunite și respectate toate cerințele și prevederile prezentului Regulament, orice încălcare sau neconformare va determina invalidarea acestuia în calitate de câștigător și va conduce la pierderea dreptului de atribuire a Premiului, fără a beneficia de vreo despăgubire, de orice natură, din partea Organizatorului sau a Sponsorului.

Dacă nici persoana desemnată câștigătoare în urma tragerii la sorți și nici cele 5 (cinci) rezerve nu sunt validate, Premiul nu se acorda și va rămâne în proprietatea Organizatorului și a Sponsorului (pentru imprimantă). Condițiile de validare a rezervelor sunt aceleași ca și în cazul persoanei desemnate inițial câștigătoare.

Anunțarea câștigătorului și a Premiului se va realiza prin publicarea acestuia pe pagina oficială de internet a Campaniei, respectiv https://www.antreprenor.tsf.ro  în secțiunea „Câștigătorul” în termen de maximum 10 (zece) zile lucrătoare calculat de la data validării câștigătorului, în conformitate cu obligația impusă Organizatorului de prevederile art. 42 alin (2) din OG nr. 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă.

Pentru atribuirea elementelor Premiului, participantul validat drept câștigător se va prezenta în Mogoșoaia, Ilfov, Strada Ciobanului 5, Promax Park, Hala Tshirt Factory (sau în alt loc comunicat în prealabil în scris de către Organizator către câștigător), în vederea îndeplinirii formalităților privind dobândirea drepturilor asupra Premiului descris la art. 4 de mai sus, în termen de maximum 10 (zece) zile lucrătoare de la primirea emailului prin care a fost informat de rezultatul procesului de validare.

În acest sens Organizatorul și Sponsorul (pentru imprimantă) vor întocmi facturile necesare, pe care le vor înmâna câștigătorului, și procesele verbale de predare primire aferente ce vor fi semnate fiecare, în două exemplare, de Organizator/Sponsor și câștigător cu ocazia predării elementelor Premiului, când va interveni și transferul dreptului de proprietate de la Organizator/Sponsor către câștigător.

În cuprinsul proceselor verbale vor fi indicate numele și prenumele câștigătorului, numărul de telefon, datele de identificare din documentul de identitate, numărul și data emiterii și perioada de valabilitate ale documentului de identitate, numărul comenzii desemnate ca fiind câștigătoare, descrierea Premiului. Pentru elementele Premiului care sunt reprezentate de servicii (i.e., cele menționate la art. 4 lit. d) – h), j)), părțile vor stabili perioadele și termenii în care aceste servicii se vor presta în favoarea câștigătorului. 

În cazul în care participantul validat drept câștigător nu se va prezenta la data și locul indicate mai sus sau dacă Imprimanta textile profesională Brother GTX 422 este refuzată de acesta, atunci Premiul (cu toate elementele sale) rămâne în posesia Organizatorului, respectiv a Sponsorului și câștigătorul va fi invalidat, Organizatorul și Sponsorul fiind îndreptățiți într-o astfel de situație să dispună liber de elementele Premiului în maniera pe care o vor considera necesară sau potrivită intereselor lor.

 

Art. 6 CONTESTAȚII ȘI LITIGII

Participanții pot formula contestație în legătură cu desfășurarea Campaniei care va fi trimisă Organizatorului la adresa de email orders@tshirt-factory.ro sau prin curier/ la sediul Organizatorului din România.

O astfel de contestație poate fi formulată, cel mai târziu pânâ la data de 15.07.2023.  Contestațiile vor fi soluționate în termen de 30 de zile de la data comunicării acestora.

Eventualele litigii apărute între Organizator/Sponsor și participanți cu privire la orice aspect legat de desfășurarea Campaniei și atribuirea Premiului, se vor soluționa pe cale amiabilă, prin orice modalitate alternativă de soluționare a disputelor, iar în cazul în care soluționarea amiabilă /alternativă nu va fi posibilă sau va eșua, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente din România.

 

Art. 7. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Confidentialitatea datelor personale

Tshirt-Factory.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre TshirtFactory.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.


Prezentul Regulament a fost redactat și semnat într-un singur exemplar original, astăzi, 08.05.2023, data autentificării de către notarul public.