Se incarca...

Comanda si livrare

Instructiuni Spalare

Mai jos te invatam cum sa speli tricoul pentru a fi sigur ca te bucuri de el o lunga perioada de timp.

Cum comand

Comanda se face numai pe site-ul nostru, dupa inregistrare. Vei primi un mail de confirmare care va contine lista produselor comandate si detaliile aferente acestora. In maximum 48 de ore de la plasarea comenzii, vei fi contactat telefonic pentru confirmare. Comanda se livreaza doar dupa aceasta confirmare.

Cum platesc

Exista 3 metode de plata pe site-ul Tshirt Factory - ramburs , online (cu cardul) sau la showroom.

Cum se livreaza

Livrarea se realizeaza prin intermediul serviciului de curierat rapid, Fan Courier sau Sameday. Selectam pentru tine cel mai mic cost de livrare si ti se aloca curierul. Livrarea se face dupa confirmarea comenzii, in 24-48 ore lucratoare.

Returnari

Politica de retur Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client , motiv pentru care sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale .

Ghidul marimilor

Pentru a ne asigura ca produsele comandate ti se potrivesc, te sfatuim sa iei din sifonierul tau un obiect vestimentar asemanator, sa-l intinzi pe o suprafata dreapta si sa-l masori. Nu-ti ramane decat sa compari dimensiunile cu cele de pe site. O alta varianta este sa iei un centrimetru si sa te masori direct pe corp. Daca dupa masuratori te incadrezi in doua intervale de marimi, te sfatuim sa alegi marimea mai mare.